|
sala
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2009. Március 11. - 19:38:01 » |
|
Jól van a baba, a realt is vertük. Csupa jó hír! Azért most már nagyon kiváncsi vagyok, egy képet feltölthetnél a kicsiről.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2009. Március 12. - 14:48:02 » |
|
Jól van a baba, a realt is vertük. Csupa jó hír! Azért most már nagyon kiváncsi vagyok, egy képet feltölthetnél a kicsiről. igy van. legyen kihez tarsitani a sok jo hirt
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
Anita
tizedes

|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2009. Március 19. - 23:09:30 » |
|
Sziasztok raktam fel képet ez nem a legfrissebb, mára már több mint 1 kilóval nehezebb ennél  MAjd teszek fel frissebet
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2009. Március 20. - 11:11:49 » |
|
Sziasztok raktam fel képet ez nem a legfrissebb, mára már több mint 1 kilóval nehezebb ennél  MAjd teszek fel frissebet es oltoztesd pirosba 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2009. Március 20. - 11:40:20 » |
|
es oltoztesd pirosba  Akarod mondani, vörösbe. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2009. Március 20. - 17:00:52 » |
|
ha-ha ha nem vagyok se fu se fa. kossel bele valaki masba, biztosan talalsz valakit 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2009. Március 20. - 17:26:10 » |
|
es oltoztesd pirosba  Akarod mondani, vörösbe.  muhaha, osszad a népet, én nem mindig vagyok itt 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2009. Március 24. - 14:16:55 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2009. Március 24. - 14:30:42 » |
|
Na ezert tuntem el egy jo ideje:)
Óriási gratula! Minden oké?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2009. Március 25. - 03:05:07 » |
|
Na szoval minden okes gyerekek:) A kepen a ket fiam lathato:) Nagyon klassz volt eddig ez a marcius.utottuk a mankeszt es megszuletett a masodik fiam Zalan:) Kicsit most behavaztam a meloba de azert igyekszem kepbe lenni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
Tralfamador Zog
Laktanyaparancsnok
százados

OLSC Hungary
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2009. Március 25. - 17:36:54 » |
|
Na szoval minden okes gyerekek:) A kepen a ket fiam lathato:) Nagyon klassz volt eddig ez a marcius.utottuk a mankeszt es megszuletett a masodik fiam Zalan:) Kicsit most behavaztam a meloba de azert igyekszem kepbe lenni.
Elsőre Zlatannak olvastam, hűbazz. Gratulálok!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2009. Március 25. - 21:39:41 » |
|
Én is gratulálok totti!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Owen Lantos
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2009. Március 25. - 21:47:11 » |
|
Gratulálok Totti  És Tralfamador sincs egyedül mert előszőr én is azt olvastam h Zlatan 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2009. Március 25. - 21:48:50 » |
|
koszi sracok!! Azert a zlatan egy kicsit durva lenne 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2009. Március 26. - 09:05:58 » |
|
Zlatan, mi? Nagyot fordult egy hét alatt a világ 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Anita
tizedes

|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2009. Május 08. - 00:03:39 » |
|
Gratulálok Totti! Kicsit le vagyok maradva de tényleg GRATULÁLOK! GYönyörű.!!!!  Kira most 65 cm és 6 kiló  és most május 3-án lett 4 hónapos. Holnap megyünk kisfiammal beíratkozni az oviba hogy repül az idő. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2009. Május 09. - 04:02:44 » |
|
Gratulálok Totti! Kicsit le vagyok maradva de tényleg GRATULÁLOK! GYönyörű.!!!!  Kira most 65 cm és 6 kiló  és most május 3-án lett 4 hónapos. Holnap megyünk kisfiammal beíratkozni az oviba hogy repül az idő.  koszonom szepen:) Ti is szepen cseperedtek.Tenyleg gyorsan megy az ido hisz mintha most irtad volna hogy megszuletett a kislanyod azt kozbe meg 4 honap eltelt. Vigyazzatok magatokra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anita
tizedes

|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 23:20:41 » |
|
Sziasztok!!!! Raktam fel új képet.  Most már Kira lassan 8 hónapos:  repül az idő  Totti Te is raksz fel képet? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torres