Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 19. - 09:45:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Liverpool köntös  (Megtekintve 2973 alkalommal)
Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Dátum: 2008. December 03. - 01:18:26 »

Sziasztok! Férjemet szeretném meglepni Liverpool köntössel. Esetleg tudna nekem ebben valaki segíteni?
Köszönettel Anita
Naplózva
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2008. December 03. - 01:50:25 »

Szia Anita

Talaltam Neked egyet bar ezt meg kell rendelni de gondolom karacsonyra szeretned es meg belefer az idobe.Igaz nem olcso de az orom amit szerzel vele az karpotol Kacsint

http://store.liverpoolfc.tv/products/fashion/mens-essentials/mens-supersoft-dressing-gown/pid-27006
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2008. December 03. - 12:50:50 »

ohh nagyon örülök már kezdtem feladni.
Köszönöm köszönöm  Vigyorog
Naplózva
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2008. December 03. - 13:40:18 »

szivesen,nincs mit. Mosolyog
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2008. December 03. - 14:27:06 »

MÁr csak a megrendeléssel ügyködök  He majd, viszont ha nem sikerül akkor abban is kérem a segítséged  Kacsint .
Naplózva
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2008. December 03. - 17:47:00 »

Egy héten belül megjönnek a cuccok általában. A leggyorsabb két nap (!) volt.
Naplózva

Mighty Reds!
Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2008. December 03. - 22:47:38 »

Sikerült megrendelni!
Kiváncsi vagyok mikor érkezik.
Mégegyszer köszönöm a segítséget.
Naplózva
Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2008. December 26. - 14:51:03 »

Sziasztok ! Sajnos még nem érkezett meg a köntös nem tudom miért talán a sztrájk miatt?
Naplózva
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2008. December 26. - 17:57:39 »

Sziasztok ! Sajnos még nem érkezett meg a köntös nem tudom miért talán a sztrájk miatt?

Ne is mond. Nekem sem érkezett meg a december 6.-i megrendelésem, pedig karácsonyra szántam. Dühös
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 26. - 21:17:30 írta sala » Naplózva

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!  - Simon Tibor -  RIP
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2008. December 26. - 18:46:17 »

Szerintem karácsonyi dömping indult decemberben, és a járatok sem olyan sűrűek.
Naplózva

Mighty Reds!
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: 2008. December 26. - 19:01:42 »

Gondolom, meg a ferihegyi sztrájk is benne lehet, de ettöl még nem lett szebb a karácsonyom. Dühös
Naplózva

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!  - Simon Tibor -  RIP
Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2008. December 26. - 19:39:53 »

Remélem a jövőhéten már megérkezik a köntös , bár nem én veszem át mert addigra remélem szülni fogok Vigyorog
Ja és a pénzt azt egyből levették már.  Határozatlan
Naplózva
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: 2008. December 26. - 20:27:42 »

Remélem a jövőhéten már megérkezik a köntös , bár nem én veszem át mert addigra remélem szülni fogok Vigyorog

Egészséges kisbabát kívánok, a köntös még várhat egy-két hétig  Kacsint
Naplózva

Mighty Reds!
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2008. December 26. - 21:01:20 »

Kit érdekel a köntös???  Vigyorog Egésséges babát és mamát kivánok! Kacsint
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: 2008. December 26. - 23:42:46 »

Gratula a babahoz!!:)
Mi aprilisban szulunk:)Az elso franko ballabas lett kivancsi leszek a masodik fiamra:)
Meg1x gratula Nekled es ne foglalkozz a kontossel.De ettol fuggetlenul megjohetett volna mar regen....
Naplózva

Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #15 Dátum: 2008. December 27. - 13:48:36 »

Köszönöm még egyben,és jól vagyunk nagyon, csak kicsit szomorú voltam hogy Karácsonyra nem érkezett meg. De sebaj csak jöjjön.  Vigyorog
Gratulálok nektek is a babához Totti és meglátod az idő elrepül hamar Mosolyog
Majd még jelentkezem  Vigyorog
Naplózva
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: 2008. December 27. - 16:04:47 »

Majd még jelentkezem  Vigyorog

Várunk titeket vissza. Kacsint
Naplózva

Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2008. December 30. - 22:16:49 »

Megjött a köntös már át is adtam, Vigyorog tényleg nagyon nagy volt az öröm.  Vigyorog
Még egyben vagyunk.De valószinű ezen a héten meglesz a baba  Vigyorog
Naplózva
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2008. December 30. - 22:43:09 »

Na akkor vegre sikerult a meglepi:)
Hamarosan jon a nagyobb akkor:)
Naplózva

Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: 2009. Január 08. - 00:05:54 »

Sziasztok! 2009 január 3-án megszületett Kira kislányunk (3790g és 56cm)!!!
Sajnos a köldökzsinór 2szer is a nyaka köré volt tekeredve , de szerencse nincs semmi baj és nagyon jól vagyunk. Tegnap engedtek haza.
Naplózva
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: 2009. Január 08. - 01:40:31 »

Sajnos a köldökzsinór 2szer is a nyaka köré volt tekeredve , de szerencse nincs semmi baj és nagyon jól vagyunk. Tegnap engedtek haza.

Gratulalok!! :)Jo hosszu kislany:)56cm ez igen:)
Kellemes babazast vagy 20 evig:)
Naplózva

King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: 2009. Január 08. - 09:29:30 »

Gratulálok!

Mighty Kira!  Kacsint
Naplózva

Mighty Reds!
Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: 2009. Január 20. - 13:04:39 »

Sziasztok elmúltunk több mint két hetesek és nagyon ügyes és jó Kira baba. És Ti Totti hogy vagytok babaügyileg?
Naplózva
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: 2009. Január 20. - 13:41:19 »

Sziasztok elmúltunk több mint két hetesek és nagyon ügyes és jó Kira baba. És Ti Totti hogy vagytok babaügyileg?
Koszi az erdeklodest hat egyben vagyunk meg apr.2.-a a nagy nap.De Era hasa akkora hogy neha azt hiszem hogy Baddog nyomdokaiba lepek es ikrek lesznek:)

Orulok hogy Kira rendben van es azert Te is tudsz (meg) egy kicsit pihenni.
Naplózva

Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: 2009. Március 03. - 00:48:03 »

SZiasztok!
Sajnos kórházba kerültünk mert lebetegedett a kicsi.2 hétig voltunk bent és ma engedtek haza. Gondoljatok ránk hogy ne legyen semmi baj és hogy erősődjön meg mert kicsit legyengült szegénykém.
Naplózva
Molotov
százados

Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: 2009. Március 03. - 09:27:42 »

SZiasztok!
Sajnos kórházba kerültünk mert lebetegedett a kicsi.2 hétig voltunk bent és ma engedtek haza. Gondoljatok ránk hogy ne legyen semmi baj és hogy erősődjön meg mert kicsit legyengült szegénykém.

Biztos minden rendben lesz, majd ez a jó tavaszi levegő felerősíti!
Amúgy én is kisbabás apuka vagyok, de mi eddig megúsztunk mindenféle komolyabb nyavaját szerencsére, mindenesetre át tudom érezni milyen lehet egy beteg gyermekért aggódni.
Mégegyszer jobbulást kívánok!
Naplózva
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: 2009. Március 03. - 14:06:42 »

SZiasztok!

Látom aludni sem nagyon tudsz, ez baj. Szomorú

Fel a fejjel mi Veletek vagyunk, de Neked kell kipihentnek és nyugodtna lenned. Kacsint
Naplózva

King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #27 Dátum: 2009. Március 03. - 15:53:31 »

Jobbulást a kicsinek!
Naplózva

Mighty Reds!
Anita
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #28 Dátum: 2009. Március 10. - 10:13:58 »

sziasztok! Látom tényleg gondoltatok ránk mert Kirának mára már semmi baja, nagyon szépen eszik és sokat mosolyog és rengeteget alszik  Vigyorog
3.-án töltötte be a 2 hónapot ugyhogy már nagylány.
Viszont vígyázni kell rá mert most aztán tényleg nem kaphat már el semmit, ezért is látogatási tilalmat rendeltem el ,de persze hogy most akarna mindenki jönni. Mondtam meg kell várniuk a tavaszt amikor már nincs ez a szörnyű járvány.Remélem mindenki megértette. Mosolyog mégegyszer köszi a biztatást segített és mostanra már én is nyugodtan tudok pihenni ami rám fért már. Vigyorog
Naplózva
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: 2009. Március 11. - 19:25:46 »

sziasztok! Látom tényleg gondoltatok ránk mert Kirának mára már semmi baja, nagyon szépen eszik és sokat mosolyog és rengeteget alszik  Vigyorog
3.-án töltötte be a 2 hónapot ugyhogy már nagylány.

Lassacskán ideje körülnézned itt:  Kacsint
http://www.subsidesports.com/uk/store/product_details.jsp?pid=4990&cid=105&brc=&red=product_list.jsp?id=105,mid=-1,oby=,hos=0,srs=-1,txtSearch=,cmbPriceStart=-1,cmbPriceEnd=-1,page=0,brc=,
Naplózva

Mighty Reds!
Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!