totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Dátum: 2008. Február 27. - 01:52:29 » |
|
Remelem a boltont is utjuk rendesen a 7vegen!!Kulon gratula a Reservenek mert utotte a manut 2-0-ra es Krisztian nagyon jol jatszott.O harcolt ki egy tizit amit Alonso lott be.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 27. - 13:57:03 írta baddog »
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. Február 27. - 16:47:47 » |
|
Na ma nyilatkozta Rafa a hivatalos honlapon hogy vegre vege a fejfajasanak hiszen mindenki egeszseges a keretbol.Tehat nagyon bizom benne hogy utjuk a boltont es szerdan a merda intert.Es egyben elvesszuk a veretlenseget is otthon:)) Nagyon magabiztosak abban hogy megforditjak a tortenetet es ok mennek tovabb.Nem baj csak bizzanak es akkor sokkal nagyobb lesz a pofara eses nekik!!! HAJRA POOL!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. Február 27. - 16:57:59 » |
|
Örülök az optimizmusodnak, és szívből kívánom, hogy legyen igazad! Sajnos én feleannyira se vagyok ilyen derűlátó, remélem nem lesz igazam. A Bolton nehéz ellenfél ám...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. Február 27. - 16:59:38 » |
|
Még valami. Én úgy tudom - javíts ki, ha tévedek - hogy a jövő szerdán a West Ham ellen játszunk, nem a macskásokkal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. Február 27. - 17:11:59 » |
|
Még valami. Én úgy tudom - javíts ki, ha tévedek - hogy a jövő szerdán a West Ham ellen játszunk, nem a macskásokkal.
Igen igazad van nem tudom miertd e osszekeveredtem a napokkal:))jaja west ham lesz 5.-en es csak 11.-en megyunk macskat nyuzni!:))
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. Február 27. - 17:14:05 » |
|
Örülök az optimizmusodnak, és szívből kívánom, hogy legyen igazad! Sajnos én feleannyira se vagyok ilyen derűlátó, remélem nem lesz igazam. A Bolton nehéz ellenfél ám...
Az biztos hogy nem jatszunk szinte soha veluk konnyu meccseket de azert ne feledd hogy mindenki harcra kesz!!Nem is tudom mikor volt ez igy utoljara!Agger kozepen szohoz sem jut majd az ellen!!:))Kewell is 100% Alonso szinten:)Szal fasza minden es minden adott hogy egy sima 3-0 lal menjunk haza:)) HAJRA POOL
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. Február 27. - 17:26:12 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. Február 27. - 17:37:41 » |
|
Most mar nincs mese szinte mindent hoznunk kell mert kotelezo a negyedik hely!Ahogy Hopihe is nyilatkozta a minimum elvaras!! Es nekunk tenyleg letfontosagu a BL indulas hiszen ilyen "komoly"hatterrel ami nekunk most van haaaat kell is!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. Február 28. - 18:19:06 » |
|
Bizony, nagy szükség van a BL - ből szerzett pénzre. Nemcsak az erkölcsi, hanem az anyagi siker is kell egy csapatnak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. Február 28. - 19:11:03 » |
|
Pontosan.Es a mi helyzetunkben meg sajnos kotelezo a bl indulas mivel egy rupponk sincs:((
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. Február 28. - 20:23:28 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lfc24
Újonc

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. Február 28. - 20:34:29 » |
|
A 4. hely meglesz.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 02. - 08:24:09 írta baddog »
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. Február 28. - 23:32:42 » |
|
nagyon remelem hiszen kotelezo!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. Február 29. - 10:45:08 » |
|
Sajnos csak max. a 4.-ik helyre érhetünk oda...Nem gondoltam a szezon kezdetén, hogy így lesz. Teljesen egyetértek Gerrarddal, egy olyan csapat mint a Liverpool, többre hivatott. De az az igazság, hogy ezért nekik kellett volna többet tenni....Nem személy szerint Gerrardra gondolok, hanem akik ebben a szezonban semmit, vagy alig teljesítettek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. Március 01. - 02:04:21 » |
|
Ugyan ugy tehet rola Gerrard is mert voltak olyan szar meccsei m int allat.Mindenkinek a hibaja ez a helyzet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. Március 07. - 17:40:06 » |
|
Holnap a Newcastle ellen nehéz meccs lesz. Remélem, Owen nem ellenünk fog jól játszani...Már alig várom, hogy újra lássam focizni a srácokat! A Kalapácsosok ellen jól játszottunk, sőt, helyenként látványosan is. Torres triplája önmagáért beszél, de Steve-G gólja....az egyenesen fantasztikus volt. Nagyon tetszenek a távolról elért gólok, szerencsére Gerrard elég gyakran eredményes a 16-oson kívülről.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. Március 07. - 19:14:00 » |
|
Nekem a távoli gólok miatt egy kicsit hiányzik Mellor és Luis Garcia. Mindketten tudtak ilyen mutatványt. Már az sem lenne rossz, ha Riise belelendülne a szezon végére. Azért az megfigyelhető, hogy amióta nem rotálgat észnélkül Benitez, azóta az eredmények is jobban jönnek. Max. 1 embert cserél, úgy néz ki, hogy végre ki meri jelenteni, hogy van egy állandó kezdő. A 4-2-3-1-es rendszerben Kuyt és Babel megtáltosodott, Alonso és Mascherano nagyon erős középen. Gerrardnál azt látom, hogy még nem nagyon fekszik neki ez az "árnyékcsatár" poszt. Gyakran nem tudja, hogy mit csináljon. De aztán rúg egy gólt messziről 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. Március 07. - 22:56:51 » |
|
Riise tényleg rossz szezont tudhat maga mögött, sokkal-sokkal jobban játszott tavaly. Komoly erősítés lenne, ha a régi Riise-t láthatnánk újra. Félelmetesen jó bal lába van, kár, hogy régen sült el.
A rotáció nélküli csapatunk megtanult győzni. Kár, hogy nem október körül kezdtek el belelendülni, hanem csak pár hete.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. Március 08. - 10:46:10 » |
|
Vicces, hogy pont most beszélünk a rotáció nélküli csapatról, amikor az interjú alapján biztos, hogy pár játékos pihenni fog az Inter meccs előtt. Ez nem baj, ha hozzuk mindkét meccset...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. Március 08. - 13:18:33 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olil
tizedes

|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. Március 08. - 16:57:03 » |
|
nem talaltam a Newcastle elleni topikot, ugyhogy ide.
azt hiszem kijelenthetjuk, hogy az ev elejeihez kepest most ismet jol jatszik a csapat. a vedelem rendben van, Skrtel magabiztos, Pepenek szerencsere csak egyszer kellett vedenie. Alonso vegre ugy focizik, mint a regi szep idokben. egyedul a bal oldal gyengecske Benayounnal.
Torres meg ahogy a riporter is mondta: He can not stop scoring!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. Március 08. - 17:03:40 » |
|
Nyugodtan nyithatsz témát, ha nem létezik. Minden regiszrált tag jogosult rá.
Benayoun tényleg elég viccesen mutat a bal oldalon...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. Március 08. - 18:01:01 » |
|
Szerencsére nem lett igazam, és nyertünk. De feltűnő volt, hogy a cserék után mennyivel gyengébbek lettünk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. Március 08. - 18:05:21 » |
|
Igen, de ebben benne van az is, hogy már a pályán maradt játékosok is inkább pihentek. A végén azért Kuyt, Leiva, Benayoun és Riise is lőhetett volna gólt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. Március 09. - 08:26:04 » |
|
De nem lőttek... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. Március 09. - 10:53:51 » |
|
Nem lőttek, de azért a 3-0 sem rossz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. Március 09. - 19:39:54 » |
|
Nem...Főleg, hogy ilyen borúlátó voltam. Nem az eredmény az, ami nem tetszik, hanem hogy Gerrardék lecserélése után mintha teljesen más csapat lett volna a pályán. Érthetetlen oknál fogva magukra húzták a Szarkákat, és hiába voltak gólszerzési lehetőségeink, azok mind kimaradtak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. Március 09. - 22:35:02 » |
|
Szerintem meg az is csoda, hogy a szünetben nem mondták, hogy elég ennyi. Jön az Inter meccs. Egyébként Kuyt nagyon harcos volt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. Március 10. - 11:53:38 » |
|
Erre inkább nem mondok semmit.... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. Március 10. - 12:14:14 » |
|
Holnap lesz a nagy meccs, szerencsére adja a Viasat. Szeretnék győztes meccset látni a srácoktól, de ez nem lesz könnyű. De nem is lehetetlen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|